سخنگوی قوه قضاییه: در حمله به اوین تعدادی زندانی فرار کردند / ۵ زندانی جرایم مالی هم شهید شدند آخرین وضعیت پرداخت خسارات حادثه‌دیدگان انفجار بندر شهید رجایی ضرب و شتم شدید قرقبان فریدونشهری در حین ماموریت حفاظت از منابع طبیعی آیا حمله به اوین برای حذف برخی از جاسوسان اسراییلی بوده؟ تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند پیامد‌های استخدام و بکارگیری اتباع غیرمجاز هواشناسی ایران ۲۱ تیر / افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در اکثر نقاط عکس روز ناسا از ماه طلایی بر فراز ابر‌ها رباتی که بدون کمک انسان، جراحی کیسه صفرا را انجام داد اعضای باند سارقان فرا استانی در کرمان دستگیر شدند رگبار و رعدوبرق در مناطقی از تهران و البرز قاتل نیان کوچولو در ملأ عام به دار مجازات آویخته شد کشف ۴۰۰۰ بسته ماده مخدر ناس در گرمه کارت داوطلبان نوبت دوم کنکور منتشر شد/ اعلام نحوه ویرایش اطلاعات نادرست

تعطیلی کارخانه‌های شن و ماسه تهران تا پایان هفته به‌دلیل گردوغبار

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران با اشاره به هشدار سطح زرد اداره کل هواشناسی استان تهران مبنی بر افزایش وزش باد و وقوع پدیده گرد وغبار از دوشنبه تا پنجشنبه، از تمهیدات ویژه برای مدیریت این شرایط خبر داد و گفت: به همین منظور کارخانه‌های تولید شن و ماسه تهران تا پایان هفته تعطیل شدند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۱۶ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 07
کد خبر: ۲۸۲۸۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، حامد یزدی‌مهر عصر دوشنبه اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی افزایش شاخص آلودگی هوا (PM۱۰) و گرد و غبار معلق، جلسه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوا برگزار شد.

وی ادامه داد: بر اساس تصمیمات این جلسه، کارخانه‌های شن و ماسه در سراسر استان تهران از امروز دوشنبه ۱۶ تیرماه تا چهارشنبه ۱۸ تیر تعطیل خواهد بود.

استقرار تیم‌های اورژانس در میادین اصلی تهران

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران افزود: بر اساس تصمیمات جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هواهمچنین تیم‌های اورژانس در میادین و مراکز اصلی شهر مستقر می‌شوند تا در صورت نیاز خدمات فوری ارائه دهند.

وی ادامه داد: از افراد آسیب‌پذیر، سالمندان، کودکان و بیماران قلبی و تنفسی درخواست می‌شود از تردد غیرضروری در شهر خودداری کنند و در صورت لزوم از ماسک مناسب استفاده کنند تا از آسیب‌های احتمالی مصون بمانند.

به گفته وی، پلیس راهور محدودیت‌هایی برای تردد خودروهای آلاینده با ذرات معلق PM۲.۵ اعمال خواهد کرد تا از افزایش آلودگی هوا جلوگیری شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران با اشاره به پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر کاهش گرد وغبار تا پایان هفته، گفت: شاخص‌های آلودگی هوا رو به کاهش است و انتظار داریم تا پایان هفته شاهد بهبود کیفیت هوا باشیم.

وی یادآور شد: با این حال، اقدامات پیشگیرانه در دستور کار قرار دارد و از مردم تهران می‌خواهیم با رعایت نکات ایمنی، ما را در مدیریت این شرایط یاری کنند.

یزدی‌مهر تاکید کرد: دستگاه‌های مسوول با رصد مستمر شاخص‌های آلودگی، آماده اتخاذ تصمیمات جدید در صورت تشدید شرایط هستند و امیدواریم با همکاری شهروندان، شاهد کاهش آسیب‌های ناشی از گرد وغبار باشیم و در خدمت مردم هستیم./همشهری آنلاین

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار